Over Stukadoor24

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Wij werken dagelijks aan de website om deze van de juiste informatie te voorzien. Hierbij geven we inzicht in de mogelijkheden van de diverse soorten stucwerk. Maar wat wij net zo belangrijk vinden, is het geven van een indicatie voor de kosten.

Een transparante prijs weergeven is in het belang van beide partijen, zowel de consument als de stukadoor. Een goede voorbereiding zorgt voor een soepelere gang van zaken tijdens het uitvoeren van het stucwerk.

Veel gestelde vragen..

Hoe is stukadoor24 ontstaan?

Door de vele vragen die we als stukadoor krijgen, hebben we besloten om de meest gestelde vragen te bundelen en uit te werken in een website. In plaats van iedere mail afzonderlijk te beantwoorden, willen wij die informatie graag voor iedereen toegankelijk maken.

Wij zijn een team van stukadoors die verspreid door Nederland actief zijn. Zie ons als een soort collectief van stukadoors die onze kennis online willen delen.

Jazeker, wij zijn als stukadoor werkzaam. Mocht er een aanvraag op onze website binnen komen, dan zetten wij deze door naar 1 van onze beschikbare stukadoors. Tevens is het mogelijk om vrijblijvende offertes aan te vragen om de tarieven te kunnen vergelijken.