• Home
  • Stucadoorsbedrijf

Stucadoorsbedrijf

Voor mooi resultaat van stucwerk, is het van belang om dit door een professional te laten uitvoeren. Een stucadoorsbedrijf staat daarom ook garant voor het leveren van het gewenste kwaliteitsniveau. Een alternatief is om zelf aan de slag te gaan, maar hiermee zal je al snel een stapje terug moeten doen qua verwachtingspatroon.

Bij een bestaande woning zal je na verloop van aantal jaren de muren opnieuw willen afwerken. Dit kan meerdere oorzaken hebben.

  • Er kunnen beschadigingen zijn opgetreden
  • Het zicht heeft een opfrisbeurt nodig

Vooral de uitstraling kan in de loop van de jaren veranderen, zo kan er bij aanschaf van nieuwe meubels een andere kleur beter bij het interieur passen. Zo is het mogelijk om met nieuw stucwerk de kleur, maar ook de structuur op de muur aan te passen. Bij oudere woningen zien we vaak nog granol op de muren zitten, iets wat destijds in de mode was, maar wat nu vaak opgeknapt dient te worden.

Ook op het moment dat er een nieuwbouw woning is gekocht, zullen de wanden nog afgewerkt moeten worden. Het is belangrijk om advies in te winnen met betrekking tot de mogelijkheden. Bij een nieuwbouw woning is het namelijk zo dat de muren nog kunnen zetten. Waardoor bij verkeerd toepassen van het stucwerk er kans is op scheurvorming. Een stucadoorsbedrijf kan hier dus advies over geven.

Wij gaan graag dieper in op de kosten en verwachtingen van een stucadoorsbedrijf. Hierdoor kan men zelf de overwegingen nemen om een stukadoor in te schakelen.

Wat kost een stucadoorsbedrijf?

Werkzaamheden van een stucadoor

Een stucadoorsbedrijf zijn werkzaamheden zijn onder te verdelen in 3 soorten oppervlaktes die afgewerkt kunnen worden:

  • Wanden
  • Plafond
  • buitengevel

Hierbij is het natuurlijk ook goed mogelijk om een stucadoor op meerdere soorten te zetten. Daarbij zijn

Wand afwerken

Plafondafwerking

Gevel stucen

Waarom een stucadoorsbedrijf inschakelen?

Erkende stucadoors

Goedkope stucadoors

Is goedkoop ook duurkoop?

Besparen op stucwerk